Firmainfo

Beliggenhet

Løten Innredningssnekkeri ligger på Ådalsbruk i Løten kommune, sentralt beliggende nær Rv. 3 og E6. Det er kort avstand til Elverum, Hamar, Ringsaker, Stange, og bare 12 mil til Oslo. Kundene våre er både lokale og regionale. Ved behov kan vi levere over hele landet og også til utlandet.

Historie

innredningssnekkeri-historieLøten Innredningssnekkeri ble etablert i 2009.

Den nedlagte tidligere ski- og skytterskivefabrikken, som hadde vært i drift i ca. 100 år, ble kjøpt i 2008.

Etter ombygning og oppgradering av bygningsmassen var det klart til å starte med produksjon av møbler og innredning i lyse og fine lokaler. Vi holder tradisjonen med trebearbeiding på et område, der det har vært håndverks- og industribedrifter i over hundre år, og bygger på tradisjonen. Vi utvikler oss videre, følger markedet om nyheter og trender, alt fra material og beslag, overflatebehandling, utforming og design.

God fungerende maskiner og utstyr av kvalitet, gjør oss til en kompetent tilbyder og en seriøs leverandør av møbler og innredninger.

Med over 20 års erfaring innen møbel- og trevaresnekkerfaget har vi opparbeidet oss fagkunnskap og kompetanse.

Service og kvalitet er vår kjennemerket.

Bedriftseieren og daglig leder(Thomas Pichler) har tysk svenne- og mesterbrev og arbeidserfaring fra Norge, Tyskland, Sveits og Liechtenstein.

Miljøpolitikk

Løten Innredningssnekkeri skal ta sitt ansvar i omgang med mennesker og miljø. Derfor strever vi bestandig etter løsninger som skaper behagelige omgivelser og arbeidsmetoder for våre ansatte. Produktene vi lager skal sørge for et godt og sunt innemiljø hos våre kunder.

Både ved innkjøp, bearbeiding, pakking og levering tar vi hensyn til miljøvennlige alternativer.

Når muligheten er til stedet, og kunden ønsker det, strever vi etter å bruke heltrematerialer til våre møbler og innredninger. Vi behandler overflaten med oljer, voks og vannbaserte produkter.

Avfallsmengden skal holdes på et lavt nivå og muligheter med resirkulering skal ivaretas.